Uw apotheek – Apotheek De Lange Stight – Berkel-enschot

Apotheek De Lange Stight

Apotheek De Lange Stight Coronavirus

Coronavirus: Apotheek De Lange Stight volgt het protocol van het RIVM om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Heeft u last van hoesten, koorts of (neus)verkoudheid? Ga dan NIET naar de apotheek maar bel ons. We geven u telefonisch advies en lichten toe hoe we u zo snel mogelijk van uw medicijnen kunnen voorzien. Bewaart u in de apotheek afstand (1,5mtr). Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Natuurlijk blijven wij ons inzetten om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor uw en onze veiligheid; vragen wij u om met maximaal 5 personen tegelijk in de apotheek te wachten. Mocht het drukker zijn, wilt u dan aub even buiten wachten of op een later tijdstip terugkomen. Bij vragen? Aarzel niet en bel ons op 013 540 80 80. We kunnen uw medicatie ook bezorgen.

Uw apotheek

Om u nog beter van dienst te zijn, zijn wij ook bereikbaar via internet. U kunt op onze website 24 uur per dag informatie krijgen over geneesmiddelen en gezondheid. Ook hebben wij een uitgebreide zelfzorgwijzer online met advies over het gebruik van vrij verkrijgbare zelfzorgmiddelen bij een aantal veel voorkomende aandoeningen. Via de website kunt u bovendien vragen stellen.

U kunt met al uw vragen natuurlijk óók terecht op onderstaand adres:

Pandgang 4
5057 EA Berkel-Enschot
Tel:  013 – 540 80 80
Fax: 013 – 540 80 89 / 013 – 533 30 32
U kunt uw vragen en/of opmerkingen aan de apotheek ook mailen via onderstaand e-mailadres:
delangestight@ezorg.nl

Apotheekteam

Het apotheekteam van apotheek De Lange Stight bestaat uit 2 apothekers, 10 apothekersassistenten, 1 farmaceutisch medewerker en 4 bezorgers.

Apothekers:
Dhr. Z. Arts
Mw. I. van Boven

Apothekersassistenten:
Mw. P. van Puijenbroek
Mw. S. Consten-van de Nostrum
Mw. J. Bertens – Roijmans
Mw. J. Koenen
Mw. M. van Lieshout
Mw. E. van Dijk
Mw J. Michielsen-van Oirschot
Mw. B. aan de Wiel
Mw. L. Oppers
Mw. S. Louwers

Farmaceutisch medewerker:
Mw. J. de Kroon

Bezorgers:
M. Ongenae
I. Leniger
G. Poorthuis
R. Maes

Stagiair:
Momenteel is er geen stagiair werkzaam.

Apotheek De Lange Stight is als stageverlener verbonden aan het Koning Willem I college in Den Bosch, het ROC in Eindhoven en de opleiding Farmacie aan de Universiteit Utrecht te Utrecht.