Uitleg herhaalmodule – Apotheek De Lange Stight – Berkel-enschot

Apotheek De Lange Stight

Apotheek De Lange Stight Coronavirus

Coronavirus: Apotheek De Lange Stight volgt het protocol van het RIVM om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Heeft u last van hoesten, koorts of (neus)verkoudheid? Ga dan NIET naar de apotheek maar bel ons. We geven u telefonisch advies en lichten toe hoe we u zo snel mogelijk van uw medicijnen kunnen voorzien. Bewaart u in de apotheek afstand (1,5mtr). Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Natuurlijk blijven wij ons inzetten om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor uw en onze veiligheid; vragen wij u om met maximaal 5 personen tegelijk in de apotheek te wachten. Mocht het drukker zijn, wilt u dan aub even buiten wachten of op een later tijdstip terugkomen. Bij vragen? Aarzel niet en bel ons op 013 540 80 80. We kunnen uw medicatie ook bezorgen.

Uitleg herhaalmodule

De huisartsen in Berkel-Enschot en Apotheek De Lange Stight zijn samen een herhaalmodule gestart. De volgende huisartsenpraktijken werken met de nieuwe herhaalmodule:

– Huisartsenpraktijk Van Stempvoort

– Huisartsenpraktijk Hogenbosch

– Huisartsenpraktijk Eikenbosch

– Huisartsenpraktijk Tilanus- vd Kleij

DIRECT NAAR DE HERHAALMODULE KLIK HIER

Werkwijze Herhaalmodule:

AANVRAGEN VAN UW HERHAALRECEPTEN

Via App

DOWNLOAD nu de RecAppt voor uw herhaalmedicatie!

U kunt de app, met de naam RecAppt, gratis downloaden.

 1. Heeft u een IPhone gaat u naar de App-Store en zoekt u naar Recappt.
 2. Hierna kunt u de app downloaden en installeren.
 3. De apotheekcode die u in moet vullen is 500303.
 1. Indien u een Android telefoon heeft gaat u naar de Play-Store en zoekt u naar Recappt.
 2. Hierna kunt u de app downloaden en installeren.
 3. De apotheekcode die u in moet vullen is 500303.

Via internet:

 1. Als een herhaalnummer op het etiket van uw medicijn staat dan kunt u uw herhaling via onze website aanvragen: U gaat naar  www.delangestight.nl of de website van de huisarts en klikt in het beginscherm op Herhaalrecept.
 2. U voert de  vier cijfers  van uw geboortejaar  in en het receptnummer (onderaan uw etiket) en klikt op de knop Medicijn aanvragen. Bij meerdere medicijnen hoeft u daarna slechts het Herhaalnummer van het aan te vragen medicijn in te voeren.

Via de telefoon:

 1. Als een  Herhaalnummer op het etiket van uw medicijn staat dan kunt u uw medicijnen via onze receptenlijn aanvragen: U belt de receptenlijn, telefoonnummer:088-0800244
 2. Een stem vraagt u de cijfers van uw geboortejaar (bijv. 1962)  in te toetsen en af te sluiten met een hekje (#).
 3. Nadat u uw geboortejaar (bijv. 1962) heeft ingetoetst, vraagt de stem het herhaalnummer in te toetsen en wederom af te sluiten met een hekje (#).
 4. Bij meerdere medicijnen: steeds na intoetsen van het nummer afsluiten met een hekje (#).

Als wij uw bestelling op werkdagen voor  10.00 uur hebben ontvangen, dan kunt u de medicijnen (indien deze voorradig zijn) dezelfde werkdag na 15.00 uur ophalen. Indien u de aanvraag ná 10.00 uur heeft gedaan, kunt u de medicatie de volgende werkdag na 15.00 uur ophalen.

NB indien er geen herhaalnummer op uw etiket staat, dan kunt u uw recept aanvragen op de wijze zoals gebruikelijk is bij uw huisarts of specialist.

NB 2 Het herhaalnummer heeft altijd betrekking op de laatste uitgifte en het aantal stuks is dus ook altijd gelijk aan de laatste uitgifte. Mocht u meer stuks willen (max. voor 3 maanden afhankelijk van het geneesmiddel), kunt u eenmalig telefonisch een nieuw recept aan uw huisarts vragen met het door u gewenste aantal stuks.

Voor vragen bel Apotheek De Lange Stight 013-540 80 80.