Uitleg herhaalmodule – Apotheek De Lange Stight – Berkel-Enschot

Apotheek De Lange Stight

Pandgang 4 5057 EA Berkel-Enschot Tel:013-5408080 Fax:delangestight@ezorg.nl

Uitleg herhaalmodule

De huisartsen in Berkel-Enschot en Apotheek De Lange Stight zijn samen een herhaalmodule gestart. De volgende huisartsenpraktijken werken met de herhaalmodule Linscriptum:

– Huisartsenpraktijk Koningshof

– Huisartsenpraktijk Hogenbosch

– Huisartsenpraktijk Eikenbosch

– Huisartsenpraktijk Tilanus- v.d. Kleij

DIRECT HERHALINGEN AANVRAGEN KLIK HIER

Werkwijze Herhaalmodule:

AANVRAGEN VAN UW HERHAALRECEPTEN

Via een app:

DOWNLOAD nu de RecAppt voor uw herhaalmedicatie!

U kunt de app, met de naam RecAppt, gratis downloaden.

 1. Heeft u een IPhone gaat u naar de App-Store en zoekt u naar Recappt.
 2. Hierna kunt u de app downloaden en installeren.
 3. De apotheekcode die u in moet vullen is 500303.
 1. Indien u een Android telefoon heeft gaat u naar de Play-Store en zoekt u naar Recappt.
 2. Hierna kunt u de app downloaden en installeren.
 3. De apotheekcode die u in moet vullen is 500303.

Via internet:

 1. Als een herhaalnummer op het etiket van uw medicijn staat dan kunt u uw herhaling via onze website aanvragen: U gaat naar  www.delangestight.nl of de website van de huisarts en klikt in het beginscherm op Herhaalrecepten.
 2. U voert de  vier cijfers  van uw geboortejaar  in en het receptnummer (onderaan uw etiket) en klikt op de knop Medicijn aanvragen. Bij meerdere medicijnen hoeft u daarna slechts het Herhaalnummer van het aan te vragen medicijn in te voeren.

Via de telefoon:

 1. Als een  Herhaalnummer op het etiket van uw medicijn staat dan kunt u uw medicijnen via onze receptenlijn aanvragen: U belt de receptenlijn, telefoonnummer:088-0800244
 2. Een stem vraagt u de cijfers van uw geboortejaar (bijv. 1962)  in te toetsen en af te sluiten met een hekje (#).
 3. Nadat u uw geboortejaar (bijv. 1962) heeft ingetoetst, vraagt de stem het herhaalnummer in te toetsen en wederom af te sluiten met een hekje (#).
 4. Bij meerdere medicijnen: steeds na intoetsen van het nummer afsluiten met een hekje (#).

Als wij uw bestelling op werkdagen vóór 10.00 uur hebben ontvangen, dan kunt u de medicijnen (indien deze voorradig zijn) dezelfde werkdag na 15.00 uur ophalen. Indien u de aanvraag ná 10.00 uur heeft gedaan, kunt u de medicatie de volgende werkdag na 15.00 uur ophalen. Wij raden u echter aan om uw herhaling(en) eerder aan te vragen en het minimaal een werkdag later pas op te halen; u kunt dan namelijk uw medicatie ’s ochtends komen halen en het is dan meestal minder druk. Mocht er tevens iets besteld moeten worden, hoeft u ook slechts één keer naar de apotheek te komen.

NB: Indien er geen herhaalnummer op uw etiket staat, dan kunt u uw recept aanvragen op de wijze zoals gebruikelijk is bij uw huisarts of specialist. Indien u het bandje inspreekt bij de huisarts, luister dan a.u.b. goed vanaf wanneer u de medicatie op kunt gaan halen in de apotheek.

NB 2: Het herhaalnummer heeft altijd betrekking op de laatste uitgifte en het aantal stuks is dus ook altijd gelijk aan de laatste uitgifte. Mocht u meer stuks willen (max. voor 3 maanden afhankelijk van het geneesmiddel), kunt u eenmalig telefonisch een nieuw recept aan uw huisarts vragen met het door u gewenste aantal stuks.

Voor vragen bel Apotheek De Lange Stight 013-540 80 80.