Uitleg herhaalmodule – Apotheek De Lange Stight – Berkel-enschot

Apotheek De Lange Stight

Apotheek De Lange Stight

Apotheek De Lange Stight in Berkel-Enschot biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek De Lange Stight bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Uitleg herhaalmodule

De huisartsen in Berkel-Enschot en Apotheek De Lange Stight zijn samen een herhaalmodule gestart. De volgende huisartsenpraktijken werken met de nieuwe herhaalmodule:

– Huisartsenpraktijk Van Stempvoort

– Huisartsenpraktijk Hogenbosch

– Huisartsenpraktijk Eikenbosch

– Huisartsenpraktijk Tilanus- vd Kleij

DIRECT NAAR DE HERHAALMODULE KLIK HIER

Werkwijze Herhaalmodule:

AANVRAGEN VAN UW HERHAALRECEPTEN

Via App

DOWNLOAD nu de RecAppt voor uw herhaalmedicatie!

U kunt de app, met de naam RecAppt, gratis downloaden.

 1. Heeft u een IPhone gaat u naar de App-Store en zoekt u naar Recappt.
 2. Hierna kunt u de app downloaden en installeren.
 3. De apotheekcode die u in moet vullen is 500303.
 1. Indien u een Android telefoon heeft gaat u naar de Play-Store en zoekt u naar Recappt.
 2. Hierna kunt u de app downloaden en installeren.
 3. De apotheekcode die u in moet vullen is 500303.

Via internet:

 1. Als een herhaalnummer op het etiket van uw medicijn staat dan kunt u uw herhaling via onze website aanvragen: U gaat naar  www.delangestight.nl of de website van de huisarts en klikt in het beginscherm op Herhaalrecept.
 2. U voert de  vier cijfers  van uw geboortejaar  in en het receptnummer (onderaan uw etiket) en klikt op de knop Medicijn aanvragen. Bij meerdere medicijnen hoeft u daarna slechts het Herhaalnummer van het aan te vragen medicijn in te voeren.

Via de telefoon:

 1. Als een  Herhaalnummer op het etiket van uw medicijn staat dan kunt u uw medicijnen via onze receptenlijn aanvragen: U belt de receptenlijn, telefoonnummer:088-0800244
 2. Een stem vraagt u de cijfers van uw geboortejaar (bijv. 1962)  in te toetsen en af te sluiten met een hekje (#).
 3. Nadat u uw geboortejaar (bijv. 1962) heeft ingetoetst, vraagt de stem het herhaalnummer in te toetsen en wederom af te sluiten met een hekje (#).
 4. Bij meerdere medicijnen: steeds na intoetsen van het nummer afsluiten met een hekje (#).

Als wij uw bestelling op werkdagen voor  10.00 uur hebben ontvangen, dan kunt u de medicijnen (indien deze voorradig zijn) dezelfde werkdag na 15.00 uur ophalen. Indien u de aanvraag ná 10.00 uur heeft gedaan, kunt u de medicatie de volgende werkdag na 15.00 uur ophalen.

NB indien er geen herhaalnummer op uw etiket staat, dan kunt u uw recept aanvragen op de wijze zoals gebruikelijk is bij uw huisarts of specialist.

NB 2 Het herhaalnummer heeft altijd betrekking op de laatste uitgifte en het aantal stuks is dus ook altijd gelijk aan de laatste uitgifte. Mocht u meer stuks willen (max. voor 3 maanden afhankelijk van het geneesmiddel), kunt u eenmalig telefonisch een nieuw recept aan uw huisarts vragen met het door u gewenste aantal stuks.

Voor vragen bel Apotheek De Lange Stight 013-540 80 80.