Inschrijfformulier kluisjes – Apotheek De Lange Stight – Berkel-enschot

Apotheek De Lange Stight

Apotheek De Lange Stight Coronavirus

Coronavirus: Apotheek De Lange Stight volgt het protocol van het RIVM om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Heeft u last van hoesten, koorts of (neus)verkoudheid? Ga dan NIET naar de apotheek maar bel ons. We geven u telefonisch advies en lichten toe hoe we u zo snel mogelijk van uw medicijnen kunnen voorzien. Bewaart u in de apotheek afstand (1,5mtr). Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Natuurlijk blijven wij ons inzetten om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor uw en onze veiligheid; vragen wij u om met maximaal 5 personen tegelijk in de apotheek te wachten. Mocht het drukker zijn, wilt u dan aub even buiten wachten of op een later tijdstip terugkomen. Bij vragen? Aarzel niet en bel ons op 013 540 80 80. We kunnen uw medicatie ook bezorgen.

Inschrijfformulier kluisjes

Indien u niet in de mogelijkheid bent om uw geneesmiddelen binnen de openingstijden van de apotheek op te halen, kunt u gebruik maken van onze kluisjes. Deze zijn 24/7 bereikbaar en u vindt ze in het voorportaal van de apotheek. Meer informatie en het inschrijfformulier vindt u via onderstaande link.
Geeft u a.u.b. altijd wel even bij ons aan dat u gebruik wilt maken van een kluisje en neem contact met ons op wanneer u om 17.15u nog geen sms met code heeft ontvangen.

Inschrijfformulier kluisjes

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.