Inschrijfformulier kluisjes – Apotheek De Lange Stight – Berkel-enschot

Apotheek De Lange Stight

Apotheek De Lange Stight

Apotheek De Lange Stight in Berkel-Enschot biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek De Lange Stight bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Inschrijfformulier kluisjes

Indien u niet in de mogelijkheid bent om uw geneesmiddelen binnen de openingstijden van de apotheek op te halen, kunt u gebruik maken van onze kluisjes. Deze zijn 24/7 bereikbaar en u vindt ze in het voorportaal van de apotheek. Meer informatie en het inschrijfformulier vindt u via onderstaande link.
Geeft u a.u.b. altijd wel even bij ons aan dat u gebruik wilt maken van een kluisje en neem contact met ons op wanneer u om 17.15u nog geen sms met code heeft ontvangen.

Inschrijfformulier kluisjes

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.