Inschrijven nieuwe patiënt – Apotheek De Lange Stight – Berkel-enschot

Apotheek De Lange Stight

Apotheek De Lange Stight Coronavirus

Coronavirus: Apotheek De Lange Stight volgt het protocol van het RIVM om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Heeft u last van hoesten, koorts of (neus)verkoudheid? Ga dan NIET naar de apotheek maar bel ons. We geven u telefonisch advies en lichten toe hoe we u zo snel mogelijk van uw medicijnen kunnen voorzien. Bewaart u in de apotheek afstand (1,5mtr). Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Natuurlijk blijven wij ons inzetten om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor uw en onze veiligheid; vragen wij u om met maximaal 5 personen tegelijk in de apotheek te wachten. Mocht het drukker zijn, wilt u dan aub even buiten wachten of op een later tijdstip terugkomen. Bij vragen? Aarzel niet en bel ons op 013 540 80 80. We kunnen uw medicatie ook bezorgen.

Inschrijven nieuwe patiënt

  • Mijn gegevens

  • Contactgegevens

  • Medicatieoverdracht

    Geeft u toestemming voor overdracht van uw medicatiegegevens en labwaarden?

  • LSP is de afkorting voor het Landelijk Schakel Punt. Via het LSP stelt de apotheek uw medicatiegegevens beschikbaar zodat andere zorgverleners, in het kader van uw behandeling, de gegevens kunnen opvragen. Op de website www.volgjezorg.nl vindt u meer informatie hierover.

  • Belangrijke gegevens / opmerkingen