Route – Apotheek De Lange Stight – Berkel-enschot

Apotheek De Lange Stight

Apotheek De Lange Stight

Apotheek De Lange Stight in Berkel-Enschot biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek De Lange Stight bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Route

Apotheek de Lange Stight
Pandgang 4
5057EA BERKEL-ENSCHOT
Tel: 013-5408080
E-mail: delangestight@ezorg.nl

De apotheek is gevestigd in de oksel (tuin) van het Haakgebouw van de huisartsen en vormt onderdeel van het nieuwe winkelcentrum van Berkel-Enschot.

Excuses voor de momenteel slechte bereikbaarheid i.v.m. de werkzaamheden rondom de apotheek, voor de slechte bewegwijzering en de staat van de toegangsweg, maar de apotheek is daar met de gemeente druk over in overleg