Route – Apotheek De Lange Stight – Berkel-enschot

Apotheek De Lange Stight

Apotheek De Lange Stight Coronavirus

Coronavirus: Apotheek De Lange Stight volgt het protocol van het RIVM om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Heeft u last van hoesten, koorts of (neus)verkoudheid? Ga dan NIET naar de apotheek maar bel ons. We geven u telefonisch advies en lichten toe hoe we u zo snel mogelijk van uw medicijnen kunnen voorzien. Bewaart u in de apotheek afstand (1,5mtr). Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Natuurlijk blijven wij ons inzetten om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor uw en onze veiligheid; vragen wij u om met maximaal 5 personen tegelijk in de apotheek te wachten. Mocht het drukker zijn, wilt u dan aub even buiten wachten of op een later tijdstip terugkomen. Bij vragen? Aarzel niet en bel ons op 013 540 80 80. We kunnen uw medicatie ook bezorgen.

Route

Apotheek de Lange Stight
Pandgang 4
5057EA BERKEL-ENSCHOT
Tel: 013-5408080
E-mail: delangestight@ezorg.nl

De apotheek is gevestigd in de oksel (tuin) van het Haakgebouw van de huisartsen en vormt onderdeel van het nieuwe winkelcentrum van Berkel-Enschot.

Excuses voor de momenteel slechte bereikbaarheid i.v.m. de werkzaamheden rondom de apotheek, voor de slechte bewegwijzering en de staat van de toegangsweg, maar de apotheek is daar met de gemeente druk over in overleg