Medicatie in baxterrol – Apotheek De Lange Stight – Berkel-enschot

Apotheek De Lange Stight

Apotheek De Lange Stight Coronavirus

Coronavirus: Apotheek De Lange Stight volgt het protocol van het RIVM om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Heeft u last van hoesten, koorts of (neus)verkoudheid? Ga dan NIET naar de apotheek maar bel ons. We geven u telefonisch advies en lichten toe hoe we u zo snel mogelijk van uw medicijnen kunnen voorzien. Bewaart u in de apotheek afstand (1,5mtr). Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Natuurlijk blijven wij ons inzetten om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor uw en onze veiligheid; vragen wij u om met maximaal 5 personen tegelijk in de apotheek te wachten. Mocht het drukker zijn, wilt u dan aub even buiten wachten of op een later tijdstip terugkomen. Bij vragen? Aarzel niet en bel ons op 013 540 80 80. We kunnen uw medicatie ook bezorgen.

Medicatie in baxterrol

Voor sommige mensen is het moeilijk om zelf nauwkeurig met geneesmiddelen om te gaan. Redenen kunnen bijvoorbeeld zijn: heftig trillen van de handen, bepaalde ziektebeelden zoals reuma en geheugenstoornissen. Voor deze mensen biedt de apotheek de mogelijkheid om de geneesmiddelen in baxterzakjes te verwerken. De geneesmiddelen worden in de baxterrol verpakt in zakjes per dag en per innamemoment. Eenmaal per twee weken kan de baxterrol opgehaald worden of wordt deze bij u thuisbezorgd (op woensdag of donderdag).

Mocht u van deze service gebruik willen maken, informeert u dan tijdens een bezoek aan de apotheek of telefonisch naar de mogelijkheden. Deze service wordt u gratis door de apotheek aangeboden. De enige kosten (optioneel) die u heeft, is eenmalig €7,- voor de aanschaf van een medicijnbox; een dispenser waar de baxterrol in geplaatst kan worden.