Medicatie in baxterrol – Apotheek De Lange Stight – Berkel-enschot

Apotheek De Lange Stight

Apotheek De Lange Stight

Apotheek De Lange Stight in Berkel-Enschot biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek De Lange Stight bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Medicatie in baxterrol

Voor sommige mensen is het moeilijk om zelf nauwkeurig met geneesmiddelen om te gaan. Redenen kunnen bijvoorbeeld zijn: heftig trillen van de handen, bepaalde ziektebeelden zoals reuma en geheugenstoornissen. Voor deze mensen biedt de apotheek de mogelijkheid om de geneesmiddelen in baxterzakjes te verwerken. De geneesmiddelen worden in de baxterrol verpakt in zakjes per dag en per innamemoment. Eenmaal per twee weken kan de baxterrol opgehaald worden of wordt deze bij u thuisbezorgd (op woensdag of donderdag).

Mocht u van deze service gebruik willen maken, informeert u dan tijdens een bezoek aan de apotheek of telefonisch naar de mogelijkheden. Deze service wordt u gratis door de apotheek aangeboden. De enige kosten (optioneel) die u heeft, is eenmalig €7,- voor de aanschaf van een medicijnbox; een dispenser waar de baxterrol in geplaatst kan worden.