Telefonisch aanvragen recepten – Apotheek De Lange Stight – Berkel-enschot

Apotheek De Lange Stight

Apotheek De Lange Stight

Apotheek De Lange Stight in Berkel-Enschot biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek De Lange Stight bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Telefonisch aanvragen recepten

Herhaalrecepten kunnen telefonisch worden aangevraagd bij uw eigen huisarts of met behulp van het herhaalnummer op uw etiket via telefoonnummer: 088-0800244. Indien u met het herhaalnummer uw medicatie besteld voor ’s ochtends 10 uur, mag u dezelfde werkdag na 15.00 uur uw medicatie op komen halen (mits voorradig).
Indien u het bandje inspreekt bij de huisarts, luister dan a.u.b. goed vanaf wanneer u de medicatie op kunt gaan halen in de apotheek.