Telefonisch aanvragen recepten – Apotheek De Lange Stight – Berkel-enschot

Apotheek De Lange Stight

Apotheek De Lange Stight Coronavirus

Coronavirus: Apotheek De Lange Stight volgt het protocol van het RIVM om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Heeft u last van hoesten, koorts of (neus)verkoudheid? Ga dan NIET naar de apotheek maar bel ons. We geven u telefonisch advies en lichten toe hoe we u zo snel mogelijk van uw medicijnen kunnen voorzien. Bewaart u in de apotheek afstand (1,5mtr). Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Natuurlijk blijven wij ons inzetten om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor uw en onze veiligheid; vragen wij u om met maximaal 5 personen tegelijk in de apotheek te wachten. Mocht het drukker zijn, wilt u dan aub even buiten wachten of op een later tijdstip terugkomen. Bij vragen? Aarzel niet en bel ons op 013 540 80 80. We kunnen uw medicatie ook bezorgen.

Telefonisch aanvragen recepten

Herhaalrecepten kunnen telefonisch worden aangevraagd bij uw eigen huisarts of met behulp van het herhaalnummer op uw etiket via telefoonnummer: 088-0800244. Indien u met het herhaalnummer uw medicatie besteld voor ’s ochtends 10 uur, mag u dezelfde werkdag na 15.00 uur uw medicatie op komen halen (mits voorradig).
Indien u het bandje inspreekt bij de huisarts, luister dan a.u.b. goed vanaf wanneer u de medicatie op kunt gaan halen in de apotheek.