Online herhaalrecepten aanvragen – Apotheek De Lange Stight – Berkel-enschot

Apotheek De Lange Stight

Apotheek De Lange Stight Coronavirus

Coronavirus: Apotheek De Lange Stight volgt het protocol van het RIVM om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Heeft u last van hoesten, koorts of (neus)verkoudheid? Ga dan NIET naar de apotheek maar bel ons. We geven u telefonisch advies en lichten toe hoe we u zo snel mogelijk van uw medicijnen kunnen voorzien. Bewaart u in de apotheek afstand (1,5mtr). Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Natuurlijk blijven wij ons inzetten om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor uw en onze veiligheid; vragen wij u om met maximaal 5 personen tegelijk in de apotheek te wachten. Mocht het drukker zijn, wilt u dan aub even buiten wachten of op een later tijdstip terugkomen. Bij vragen? Aarzel niet en bel ons op 013 540 80 80. We kunnen uw medicatie ook bezorgen.

Online herhaalrecepten aanvragen

24 uur per dag 7 dagen per week uw herhaling aanvragen

DIRECT UW HERHAALRECEPT AANVRAGEN KLIK HIER

Indien u patient bent bij één van onderstaande huisartsenpraktijken in Berkel-Enschot kunt u uw herhaalmedicatie aanvragen met behulp van het herhaalnummer op uw etiket. Zie hieronder voor de werkwijze.

– Praktijk Van Stempvoort

– Praktijk Hogenbosch

– Praktijk Eikenbosch

– Praktijk Tilanus – vd Kleij

AANVRAGEN VAN UW HERHAALRECEPTEN

Via internet:

  1. Als een herhaalnummer op het etiket van uw medicijn staat dan kunt u uw herhaling via onze website aanvragen: U gaat naar www.delangestight.nl of de website van de huisarts en klikt in het beginscherm op de button ‘Recept herhalen’ (rechts op de pagina).
  2. U voert de vier cijfersvan uw geboortejaar in en het herhaalnummer (zonder de puntjes) en klikt op de knop ‘Medicijn aanvragen’. Bij meerdere medicijnen hoeft u daarna slechts het herhaalnummer van het aan te vragen medicijn in te voeren.

Via de telefoon:

  1. Als er een Herhaalnummer op het etiket van uw medicijn staat, dan kunt u uw medicijnen via onze receptenlijn aanvragen: U belt de receptenlijn, telefoonnummer:088-0800244.
  2. Een stem vraagt u de cijfers van uw geboortejaar (bijv. 1962) in te toetsen en af te sluiten met een hekje (#).
  3. Nadat u uw geboortejaar (bijv. 1962) heeft ingetoetst, vraagt de stem het herhaalnummer in te toetsen en wederom af te sluiten met een hekje (#).
  4. Bij meerdere medicijnen: steeds na intoetsen van het nummer afsluiten met een hekje (#).

Als wij uw bestelling op werkdagen voor 10.00 uur hebben ontvangen, dan kunt u de medicijnen (indien deze voorradig zijn) dezelfde werkdag na 15.00 uur ophalen. Bestelt u de medicatie na 10.00 uur dan mag u de medicatie vanaf de volgende werkdag 15.00 uur ophalen.

NB indien er geen herhaalnummer op uw etiket staat, dan kunt u uw recept aanvragen op de wijze zoals gebruikelijk is bij uw huisarts of specialist.

Voor vragen bel Apotheek De Lange Stight 013-540 80 80.