Online herhaalrecepten aanvragen – Apotheek De Lange Stight – Berkel-enschot

Apotheek De Lange Stight

Apotheek De Lange Stight

Apotheek De Lange Stight in Berkel-Enschot biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek De Lange Stight bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Online herhaalrecepten aanvragen

NIEUW – MAKKELIJKE HERHAALMODULE –
24 uur per dag, 7 dagen per week
Huisartsen en Apotheek

DIRECT NAAR DE HERHAALMODULE KLIK HIER

De huisartsen in Berkel-Enschot en Apotheek De Lange Stight zijn samen een herhaalservice gestart. De huisartsen zullen gefaseerd gaan deelnemen aan deze service. Bent u patient bij de volgende huisarts(en), dan kunt u al gebruik maken van deze herhaalsevice:

– Huisarts Van Stempvoort

– Huisarts Hogenbosch

– Huisarts Gyselinck

– Huisarts Vermue (volgt binnenkort)

DIRECT NAAR DE HERHAALMODULEKLIKHIER

Werkwijze Herhaalmodule:

AANVRAGEN VAN UW HERHAALRECEPTEN

Via internet:

  1. Als een herhaalnummer op het etiket van uw medicijn staat dan kunt u uw herhaling via onze website aanvragen: U gaat naarwww.delangestight.nlofde website van de huisartsen klikt in het beginscherm opHerhaalrecept.
  2. U voert devier cijfersvan uw geboortejaarin en het herhaalnummer (zonder de puntjes) en klikt op de knop Medicijn aanvragen. Bij meerdere medicijnen hoeft u daarna slechts het Herhaalnummer van het aan te vragen medicijn in te voeren.

Via de telefoon:

  1. Als eenHerhaalnummerop het etiket van uw medicijn staat dan kunt u uw medicijnen via onze receptenlijn aanvragen: U belt de receptenlijn, telefoonnummer:088-0800244

  2. Een stem vraagt u de cijfers van uw geboortejaar (bijv. 1962) in te toetsen en af te sluiten met een hekje (#).
  3. Nadat u uw geboortejaar(bijv. 1962) heeft ingetoetst, vraagt de stem het herhaalnummer in te toetsen en wederom af te sluiten met een hekje (#).
  4. Bij meerdere medicijnen: steeds na intoetsen van het nummer afsluiten met een hekje (#).

Als wij uw bestelling op werkdagen voor 10.00 uur hebben ontvangen, dan kunt u de medicijnen (indien deze voorradig zijn) dezelfde werkdag na 15.00 uur ophalen en anders de volgende werkdag na 15.00 uur.

NBindien er geen herhaalnummer op uw etiket staat, dan kunt u uw recept aanvragen op de wijze zoals gebruikelijk is bij uw huisarts of specialist

Voor vragen bel Apotheek De Lange Stight 013-540 80 80.