Online herhaalrecepten aanvragen – Apotheek De Lange Stight – Berkel-Enschot

Apotheek De Lange Stight

Pandgang 4 5057 EA Berkel-Enschot Tel:013-5408080 Fax:013-5333032 / 013-5408089

Online herhaalrecepten aanvragen

24 uur per dag 7 dagen per week uw herhaling aanvragen

DIRECT UW HERHAALRECEPT AANVRAGEN KLIK HIER

Indien u patient bent bij één van onderstaande huisartsenpraktijken in Berkel-Enschot kunt u uw herhaalmedicatie aanvragen met behulp van het herhaalnummer op uw etiket. Zie hieronder voor de werkwijze.

– Praktijk Van Stempvoort

– Praktijk Hogenbosch

– Praktijk Eikenbosch

– Praktijk Tilanus – vd Kleij

AANVRAGEN VAN UW HERHAALRECEPTEN

Via internet:

  1. Als een herhaalnummer op het etiket van uw medicijn staat dan kunt u uw herhaling via onze website aanvragen: U gaat naar www.delangestight.nl of de website van de huisarts en klikt in het beginscherm op de button ‘Recept herhalen’ (rechts op de pagina).
  2. U voert de vier cijfersvan uw geboortejaar in en het herhaalnummer (zonder de puntjes) en klikt op de knop ‘Medicijn aanvragen’. Bij meerdere medicijnen hoeft u daarna slechts het herhaalnummer van het aan te vragen medicijn in te voeren.

Via de telefoon:

  1. Als er een Herhaalnummer op het etiket van uw medicijn staat, dan kunt u uw medicijnen via onze receptenlijn aanvragen: U belt de receptenlijn, telefoonnummer:088-0800244.
  2. Een stem vraagt u de cijfers van uw geboortejaar (bijv. 1962) in te toetsen en af te sluiten met een hekje (#).
  3. Nadat u uw geboortejaar (bijv. 1962) heeft ingetoetst, vraagt de stem het herhaalnummer in te toetsen en wederom af te sluiten met een hekje (#).
  4. Bij meerdere medicijnen: steeds na intoetsen van het nummer afsluiten met een hekje (#).

Als wij uw bestelling op werkdagen voor 10.00 uur hebben ontvangen, dan kunt u de medicijnen (indien deze voorradig zijn) dezelfde werkdag na 15.00 uur ophalen. Bestelt u de medicatie na 10.00 uur dan mag u de medicatie vanaf de volgende werkdag 15.00 uur ophalen.

NB indien er geen herhaalnummer op uw etiket staat, dan kunt u uw recept aanvragen op de wijze zoals gebruikelijk is bij uw huisarts of specialist.

Voor vragen bel Apotheek De Lange Stight 013-540 80 80.